Workshops & Foredrag

Workshops til unge

Til skoler, klubber, foreninger, private grupper m.m. tilbyder jeg workshops med emner som:

  • Stå stærkt og modigt - workshop til unge der handler om at tage ansvar og træffe de gode valg.
  • Styrk dig selv indefra - workshop til piger 14-19 år der handler om at føle sig god nok og være modig.
  • Klar besked om mobning - workshop til børn og unge. Få viden om mobning, hvordan det kan forebygges og hvad du selv kan gøre for at blive BULLYPROOF.
  • Eksamensangst - gå til eksamen med fokus og ro i maven.

Jeg kan skræddersy en workshop til jeres behov - kontakt mig for mere info.

Foredrag

Jeg holder foredrag for både små og store grupper hos virksomheder, skoler, foreninger, klubber, og for private.

Klar besked om mobning - et foredrag spækket med alt det du har brug for at vide om mobning blandt børn og unge i praksis.

Hvorfor virker coaching? - vi afprøver nogle af coachingens effektive redskaber og deltagerne får lov at føle på egen krop, hvad det vil sige at arbejde med coachende med sig selv og andre.

Workshops til voksne

Klar besked om mobning - workshop til forældre og undervisere. I får viden om mobning, hvad I kan gøre for at forebygge det, og indblik i interventionens do's & dont's.

Demonstration af BULLYPROOF - til skoler, klubber, foreninger m.m.I løbet af 2 timer får Iet indblik i de grundlæggende fakta bag BULLYPROOF programmet.

Derudover laver vi nogle af de øvelser som skaber resultater i programmet. Vi arbejder mentalt og fysisk - så kridt bare skoene og tag sportstøjet på!

Kurser til undervisere

 

LIVSPARAT undervisningsmateriale og kursus 

Undervisningsmaterialet er klar til brug, og efter kurset kan du gå i gang med det samme. Indholdet er egnet til den understøttende undervisning, som valgfag og til arbejdet med elevens alsidige udvikling generelt. 

På det to dages kursus til lærere, pædagoger og andre fagfolk der arbejder med unge 13 - 19 år får du selvfølgelig en grundig gennemgang af teorien - og bedre endnu: vi arbejder med didaktikken og praktikken, så du er helt klædt på til at gå i gang med det samme.